Facebook Pixel Η ολική επαναφορά του Δημήτρη
| 2012-12-16 17:14:00

Η ολική επαναφορά του Δημήτρη

Η ολική επαναφορά του Δημήτρη

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει για την "επιστροφή" του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Πάντα είχα τη γνώμη ότι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Δυνατός, έξυπνος, καλογυμνασμένος. Παίκτης για την ομάδα και τον προπονητή. Λιγότερο για τον εαυτό του. Σε θέση ακραίου επιθετικού λίγα πράγματα θα μπορούσε να προσφέρει. Στερείται ντρίμπλας και σέντρας. Σε θέση σέντερ φορ ή δεύτερου επιθετικού σε σχήμα 4-4-2 είναι σπουδαία περίπτωση. Εκτόπισμα, δυνατό άλμα, πολύ καλό σουτ.

Ολα αυτά νομίζαμε ότι τα είχε χάσει στην Ισπανία ή πέρυσι με τον Λεβαδειακό. Συμβαίνει αυτό με παίκτες που στηρίζονται περισσότερο στις φυσικές τους δυνάμεις. Αν αμελήσουν να προπονηθούν σκληρά, τότε πέφτει κατακόρυφα η απόδοσή τους. Πιθανόν να συνέβη κάτι τέτοιο. Φαίνεται πως ο ποδοσφαιρικός και επαγγελματικός εγωισμός τού διεθνούς άσου ξύπνησε το καλοκαίρι. Στην Κομοτηνή πήγε ως επιπλέον λύση. Μήπως και...
 
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σκοράροντας κατά βούληση οδηγεί τον Πανθρακικό μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με κεφαλιές, σουτ, προβολές, ασίστ έχει γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Οποτε χρειαστεί γυρίζει πίσω και μαρκάρει για να κρατηθεί το αποτέλεσμα. Μπράβο του γιατί επέστρεψε. Πάνω από όλα η ολική επαναφορά δείχνει δύναμη χαρακτήρα.

Πηγή: sday,gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags