Όπως σας αποκάλυψε ο σκύλος την Κυριακή, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ πέρασε στο ματς με τον Ατρόμητο έξω από κάθε θύρα και έκανε έρανο προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό το οποίο θα δοθεί στους παίκτες της Ένωσης. Σαν περιφορά του δίσκου στις εκκλησίες, όπως έγραψε χαρακτηριστικά για το θέμα η Sport Bitch, Έλενα Φάκου.

Όπως έμαθε ο σκύλος, το ποσό που συγκεντρώθηκε αναμένεται να δοθεί στους παίκτες της ΑΕΚ (αν δεν έχει δοθεί ήδη) μέσω των καταληψιών του προπονητικού κέντρο των Σπάτων. Μάλιστα θα εκδοθεί και ευχαριστήρια ανακοίνωση εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Έβαλντ Λίνεν για την κίνηση της Original 21. Μην εκπλαγείτε δε αν σε κάθε ματς μαζί με τον Γερμανό τεχνικό πάει όλη η ομάδα στο πέταλο για να χαιρετήσει τους οργανωμένους.

Τώρα πόσα λεφτά συγκεντρώθηκαν, δεν θα σας πούμε ακριβώς. Είναι πάντως αρκετά πιο κάτω από 5000 ευρώ και σίγουρα δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Τουλάχιστον με αυτά θα κάνουν λίγο καλύτερες γιορτές οι χαμηλόμισθοι παίκτες, που δεν έχουν ούτε να φάνε και τη βγάζουν με κρουασάν. Τώρα θα πάρουν και μελομακάρονα...