Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν στη... μαύρη λίστα της διοίκησης βρίσκονται οι δύο αυτοί παίκτες και το μέλλον τους αυτή την στιγμή είναι αβέβαιο στην Παιανία και αν ο Αλαφούζος αποφασίσει να το πάει στα άκρα, τότε θα είναι το δίδυμο που θα «τελειώσει» άμεσα.
Όχι απαραίτητα με λύση του συμβολαίου, καθώς αμφότεροι θα μπορούσαν να φέρουν κάποια πρόταση και να αποχωρήσουν, αν τελικά κριθεί πως δεν μπορούν να συνεχίσουν στο «τριφύλλι».
Ειδικά, ο Λάζαρος, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων από το εξωτερικό και αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Όλα αυτά θα κριθούν πιθανότατα την Τρίτη και φυσικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Το κλίμα είναι βαρύ και δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα.
«Βράζει» και με τους... δημοσίους υπαλλήλους!
Από κει και πέρα, βαρύ είναι το κλίμα και για κάποια στελέχη της ΠΑΕ, τα οποία βρίσκονται αρκετά χρόνια στον Παναθηναϊκό, απολαμβάνουν απίστευτα υψηλούς μισθούς και σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. Μάλιστα, είναι πιθανό κάποιοι από αυτούς να λύσουν την συνεργασία τους άμεσα με το «τριφύλλι».
Πηγή: gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο