Facebook Pixel Tους τρέλανε ο Χουάν!
| 2012-12-19 11:00:00

Tους τρέλανε ο Χουάν!

Tους τρέλανε ο Χουάν!

Πώς το είπε χθες ο Ρότσα στους ποδοσφαιριστές; "Μην ακούτε για μαύρες λίστες. Μην ακούτε τι γράφεται και λέγεται αλλά να κοιτάτε τη δουλειά σας. Μη δίνετε σημασία";

Οι ποδοσφαιριστές, όμως, δεν είναι λογικό να τρίβουν τα αυτιά τους μετά από μια τέτοια κουβέντα; Για τις μαύρες λίστες δεν μίλησαν από μόνοι τους οι δημοσιογράφοι. Η ίδια η ΠΑΕ έβγαλε το θέμα. Κι επίσημα, μάλιστα.

Για θυμηθείτε λίγο το προχθεσινό δελτίο Τύπου: "Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε το απόγευμα της Δευτέρας (17/12) συνάντηση με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στη διάρκεια τoυ ραντεβού ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη εμφάνιση στη Βέροια και τα αίτια της βαριάς ήττας. Ο κύριος Αλαφούζος συζήτησε επίσης με τον κύριο Ρότσα ζητήματα σχετικά με την απομάκρυνση παικτών και την μελλοντική πορεία της ομάδας".

Όταν, λοιπόν, βγαίνει επίσημα θέμα περί απομάκρυνσης παικτών στην συνάντηση Αλαφούζου – Ρότσα, τότε τι ακριβώς σημαίνει η κουβέντα προς τους ποδοσφαιριστές από τον προπονητή "μην ακούτε για μαύρες λίστες";

Κάτι σα να μην κολλάει, λοιπόν, σ΄ όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες. Και είναι λογικό και οι παίκτες από την πλευρά τους να τα έχουν χαμένα. Ειδικά αυτό που τους είπε ο Ρότσα θα τους τρέλανε και θα τους κούφανε εντελώς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags