Ο Πορτογάλος μέσος θεωρείται από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του κυπριακού πρωταθλήματος, ωστόσο πηγές του gazzetta.gr ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ασχοληθεί ακόμα σοβαρά με τον ποδοσφαιριστή και ότι πρόκειται απλά για πρόταση από μάνατζερ.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την Κύπρο έχουν προκύψει ακόμα δύο ονόματα. Εκείνα των Λαβόρδε και Ντόσα Τζούνιορ. Ο πρώτος κοστολογείται 2 εκατ. ευρώ ενώ έχει ρήτρα 3 εκατ. ευρώ και ο δεύτερος με το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για την αγορά του. Επιπροσθέτως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα κάνει μέσα στον Δεκέμβριο ή τον Γενάρη ταξίδι στην Κύπρο για τον Ντόσα Τζούνιορ και ίσως και για άλλους παίκτες.
Σημειωτέον πως ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς είναι stand by για νέα ταξίδια στο εξωτερικό. Κάτι προγραμματισμένο δεν υπάρχει με τον σκάουτερ του Ολυμπιακού να έχει ήδη δώσει πολλές καταγραφές παικτών και ενώ δίνει έμφαση στην αγορά της Γαλλίας. Εκτός των άλλων ο Ολυμπιακός κοιτά και τις αγορές των Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας και Πορτογαλίας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο