Facebook Pixel Toυ …Βόλου τα εννιάμερα!
| 2012-12-23 11:00:00

Toυ …Βόλου τα εννιάμερα!

Toυ …Βόλου τα εννιάμερα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός Βόλου "κάνει κηδεία" στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας κόουτς έχει παραιτηθεί ξανά μετά από κάζο της θεσσαλικής ομάδας. Πότε;

Ο αποκλεισμός-σοκ του Ατρομήτου από τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1 το πρώτο ματς, 2-2 το δεύτερο) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του Περιστερίου, φέρνοντας την παραίτηση του "Ντούσκο".

Ξέρετε ποια είναι η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης; Ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σερβοέλληνας τεχνικός παραιτείται μετά από ματς κόντρα στον θεσσαλικό σύλλογο. Είχε ξανασυμβεί τη σεζόν 2010-2011 όταν ήτα προπονητής στην ΑΕΚ.

Για την ακρίβεια, ο Μπάγεβιτς είχε παραιτηθεί μετά από ήττα με 3-1 της Ένωσης στο Πανθεσσαλικό στις 26 Σεπτεμβρίου 2010, πληρώνοντας το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων (1 νίκη σε 4 αγωνιστικές).

Συν τοις άλλοις, ο Μπάγεβιτς ήταν ανεπιθύμητος σε μεγάλη μερίδα οπαδών, αποδοκιμάστηκε μετά τη νίλα κόντρα στον Βόλο και δήλωσε την παραίτησή του μετά δακρύων στη συνέντευξη Τύπου.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Ολυμπιακός Βόλου θα ξυπνάει κακές αναμνήσες στον "Ντούσκο". Εφιάλτη στο δρόμο προς τον Βόλο θα δει όποτε τον αντιμετωπίσει ξανά. Αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, γιατί ο άνθρωπος είναι 64 χρονών. Πόσο ακόμα θα αντέχει να κοουτσάρει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags