Ο Ζοσέ Μουρίνιο «καθάρισε» από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Χόρχε Βαλντάνο, τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον γιατρό της ομάδας, Ερνάντεζ χωρίς να τον «ακουμπήσει» κανείς.

Τώρα, που έχει βάλει στο... μάτι τον Ίκερ Κασίγιας, δεν φαίνεται να την γλιτώνει, με τον ισπανικό Τύπο, που τόσο καιρό τον είχε στο απυρόβλητο και τον στήριζε, να τον βγάζει σήμερα στην σέντρα!

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» έμεινε στον πάγκο στη χθεσινή... δραματική ήττα από τη Μάλαγα, για πρώτη φορά από τις 11 Μαΐου του 2008 και δεν φάνηκε να το χωνεύει!

Μετά το τέλος του ματς αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, αλλά ο συμπαίκτης του Σέρχιο Ράμος δεν... κρατήθηκε. «Μας εξέπληξε! Ο Ίκερ είναι ο αρχηγός μας», τόνισε!

Ο Μουρίνιο πάντως, υπεραμύνθηκε της επιλογής του και σαν να είχε κάνει κάτι πολύ φυσιολογικό, σχολίασε: «Ήταν απόφαση τακτικής. Αναλύω τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους και διαλέγω την ενδεκάδα. Μπορείτε να φανταστείτε ό,τι θέλετε, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Ο φακός «συνέλαβε» τον Κασίγιας να μην... χωρά στον πάγκο, ενώ η κίνηση αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον ήδη... φευγάτο Μουρίνιο. Μάλιστα, από χθες το βράδυ σε γκάλοπ της Marca με την ερώτηση «Πιστεύετε ότι πρέπει να απολυθεί ο Μουρίνιο ή όχι;», με το εντυπωσιακό 82,2% να απαντά καταφατικά!

Πηγή: sentragoal.gr