Facebook Pixel Θα "τελειώσει" Μπάγεβιτς ο Σπανός;
| 2012-12-23 16:08:00

Θα "τελειώσει" Μπάγεβιτς ο Σπανός;

Θα "τελειώσει" Μπάγεβιτς ο Σπανός;

Τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει τελικά το μέλλον του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Ατρόμητο μετά από συνάντηση που θα έχει με τον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο.
 

Ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο Ελλάδας, αποτέλεσε το ποτήρι που ξεχείλισε για τον Σερβοέλληνα τεχνικό, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο του συλλόγου του Περιστερίου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη θεσσαλική ομάδα, ο Γιώργος Σπανός είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο και αποφάσισαν τελικά να μην πάρουν κάποια εν θερμώ απόφαση.

Γι' αυτό το ραντεβού τους με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που είχε προγραμματιστεί αρχικά για την Κυριακή, τελικά θα γίνει την Δευτέρα, όπου και θα ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στον πάγκο του Ατρομήτου ή όχι.

Οι πιθανότητες παραμένουν 50-50 και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι απόφαση θα πάρει ο Γιώργος Σπανός μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Υπάρχουν παράμετροι που θα πρέπει να διευθετηθούν για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως το οικονομικό. Παρόλα αυτά το κλίμα για τον Μπάγεβιτς δεν είναι το καλύτερο δυνατό στο Περιστέρι.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags