Όχι άμεσα, βέβαια, αλλά σιγά – σιγά. Καλού – κακού, που λέμε...

Ο Λίνεν μέχρι τώρα μοιάζει σίγουρος. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν έχει δώσει το κάτι παραπάνω στην ΑΕΚ και ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτες γκρίνιες. Τα ίδια χάλια που είχε η ομάδα επί Βλάχου, τα ίδια έχει και τώρα. Έκανε δυο, τρείς νίκες και αυτό ήτανε. Παραμένει ουραγός, είναι εκτός Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσε άσχημα τον α΄ γύρο.

Το ότι δεν υπάρχει βελτίωση, λοιπόν, είναι κάτι που προβληματίζει σίγουρα. Ο Λίνεν, μάλιστα, τα έχει χώσει αρκετές φορές σε παίκτες, ενώ και ο ίδιος βλέπει ότι γενικά θα υπάρξει δύσκολα φως στο τούνελ. Κάποιες φορές, μάλιστα, έχει αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του στις δηλώσεις που κάνει δημοσίως ή σε όσα λέει στα αποδυτήρια.

Φυσικά, ο Λίνεν δεν είναι απ΄ αυτούς που φταίνε περισσότερο για τη σημερινή κατάσταση, αλλά και ο ίδιος δεν έχει δώσει στην Ένωση το κάτι παραπάνω. Έχει, μάλιστα, κάνει και λάθη στην ενδεκάδα. Όπως, για παράδειγμα, ότι βάζει τον Φουρτάδο στα άκρα, όταν δεν μπορεί να παίξει καν στη θέση του (σέντερ φορ).

Με λίγα λόγια, ο Γερμανός τα έχει βρει σκούρα στην ΑΕΚ. Και απ΄ ό,τι φαίνεται πολλά θα κριθούν στο ξεκίνημα του β΄ γύρου.