Τα εν λόγω δημοσιεύματα έκαναν λόγο για υποτιθέμενη συνάντηση ανθρώπων που εκπροσωπούν τον ΑΡΗ με τον ειδικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, φήμες τις οποίες διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η ΠΑΕ και η ΚΜΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν σε συνάντηση ανθρώπων του ΑΡΗ με συγκεκριμένο κυβερνητικό στέλεχος, τα οποία βρίθουν ανακριβειών και μόνο βλάβη μπορούν να προκαλέσουν σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και της Κ.Μ.Α. εφιστούν την προσοχή όλων και απαιτούν να σταθούν άπαντες στο ύψος που επιβάλλουν οι περιστάσεις σε αυτό το κρίσιμο σημείο για την ομάδα μας».