«Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, γιατί δυστυχώς η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Όλοι κι εγώ ο ίδιος θέλουμε να βοηθήσουμε, για να τη φέρουμε εκεί που ανήκει. Να ξεφύγει από εκεί που είναι τώρα»
Για το φιλικό: «Ήταν μία γνωριμία για τα παιδιά. Ένιωσα πολύ καλά»
Για τις «γεμάτες» αγωνιστικά χρονιές που είχε στις τελευταίες σεζόν: «Με έχει βοηθήσει ότι έχω παίξει τα τελευταία χρόνια πολλά παιχνίδια. Θέλω απλά να βοηθήσω να μείνει η ομάδα».
Για το γεγονός ότι δεν αγωνιζόταν τελευταία κι αν είναι σε καλή φυσική τώρα: «Είχα ένα πρόβλημα με τον προπονητή και τον Παναιτωλικό. Τον τελευταίο καιρό όμως προπονούμαι με τον κ. Πήδουλα και είμαι έτοιμος για την Τρίπολη, από άποψη φυσικής κατάστασης».
Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Ο κόσμος ήρθε και με την Καβάλα να δει το παιχνίδι. Είναι δίπλα στην ομάδα. Καταλαβαίνει τις συνθήκες που επικρατούν. Αυτό που κάνει το κάνει πολύ καλά. Είναι δίπλα στην ΑΕΚ».
Για τον Λίνεν: «Ο κ. Λίνεν είναι ένας έμπειρος προπονητής και ένας καλός άνθρωπος. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά βοηθούν ιδιαίτερα ειδικά τους νέους παίκτες».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο