Σύμφωνα με τον προπονητή, πρώτη προτεραιότητα (την οποία είχε εκφράσει και στην συνέντευξη που είχε δώσει στο aek365) είναι η απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για τα άκρα της επίθεσης (τόνισε ότι η μεταγραφή τουλάχιστον ενός για τα αριστερά κρίνεται υπεραπαραίτητη).

Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι τα γνωστά, δηλαδή οι περιπτώσεις των Κλωναρίδη (που αν καταβληθεί προκαταβολικά το συμβόλαιό του για το επόμενο εξάμηνο, δηλαδή 100.000 ευρώ, μπορεί να αποκτηθεί άμεσα ως δανεικός), του Μπαργκάν και του Καραλή (ο οποίος εντός της εβδομάδας θα έχει συνάντηση με την Κέρκυρα για να λύσει το συμβόλαιό του), ενώ στην ΑΕΚ παρακολουθούν ακόμη (έστω και... διακριτικά) και την περίπτωση του Γιαννιώτα. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής εισηγήθηκε την απόκτηση και ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, ενώ -αν βρισκόταν μια διοικητική λύση σύντομα- θα επιθυμούμε και την απόκτηση ενός επιτελικού.

Φυσικά, ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει καλά ότι με τα τωρινά δεδομένα στην ΠΑΕ είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες του (μάλιστα, φέρεται να τόνισε ότι θα... συμβιβαζόταν με έναν αριστερό εξτρέμ και έναν αριστερό μπακ). Για τον λόγο αυτό ενημερώθηκε από τον Δημητρέλο για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η προσπάθεια του Βιντιάδη, για τα ανοιχτά μέτωπα της ομάδας (φορολογική- ασφαλιστική ενημερότητα), καθώς και για τις πιθανές λύσεις που εξετάζονται από τη διοίκηση...

Πηγή: aek365.com