Facebook Pixel Πήγε σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-12-31 18:22:00

Πήγε σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες... (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήγε σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες... (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ρότσα, αφού η κατάσταση στον ΠΑΟ σήμερα είναι χειρότερη ακόμα κι από όταν παρέλαβε! Και τώρα χρειάζονται πραγματικά μαγικά για να αλλάξει η κατάσταση...

Πολλά λέγονται και ακούγονται για την πρώτη θητεία του Ρότσα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, το 1996. Όταν ο Αργεντινός, σε συνεργασία με τη σύζυγό του, πήγαινε ακόμα και σε αστρολόγους και καφετζούδες, πριν από σημαντικά παιχνίδια για να δούνε τα μελλούμενα! Ακόμα και ταξίδια στην πατρίδα του έκανε η σύζυγός του, όπως ανέφερε τότε ο αστικός μύθος, προκειμένου να συναντήσει ειδικούς "μάγους" σε ινδιάνικες φυλές, για να βρει τις λύσεις που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός.

Ιστορία που προέρχεται από τα... στεγανά της Παιανίας, μάλιστα, αναφέρει πως όταν ο Βαζέχα είχε μείνει για ένα διάστημα μακριά από το σκοράρισμα, ο Ρότσα τον είχε βάλει να πηδάει καρβουνάκια για να επιστρέψει στα γκολ! Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί, τέλος πάντων, ίσως και λόγω των επιτυχιών που είχε τότε ο Ρότσα. Και η αλήθεια είναι πως αυτές οι επιτυχίες, με το υλικό που είχε στα χέρια του, δουλεμένο μεν καλά από τον Όσιμ αλλά χωρίς το μεγάλο αστέρι, ήταν δύσκολο να ερμηνευτούν από τον κοινό νου.

Ακόμα κι αν κάποιος δώσει σημασία σε όλα αυτά, όμως, για την οικονομία της κουβέντας, η κατάσταση στον Παναθηναϊκό σήμερα είναι τόσο κακή, που κι όλα αυτά μαζί αν ξαναγίνουν, δεν φτάνουν! Ψυχολογία, απληρωσιές, διοίκηση που κάνει σπασμωδικές κινήσεις, ένα μπάχαλο είναι όλα στο "τριφύλλι" και ο Ρότσα καλείται να κάνει αληθινά μαγικά για να έχει τύχη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γιατί μπορεί να έγινε πρώτος προπονητής μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αλλά μαζί με τα παιχνίδια Κυπέλλου, τα ευρωπαϊκά που έδωσε και τα πλέι οφ, μιλάμε ίσως για περισσότερα από 30 ματς συνολικά! Οπότε το ξέσπασμα στα πρώτα παιχνίδια του στον "πράσινο" πάγκο, δεν είναι αρκετό. Και τότε ίσως χρειαστεί να πάει στα αλήθεια σε μάγισσες και χαρτορίχτρες για να βρει λύσεις... Σκέφτεστε, για παράδειγμα, τον Τοτσέ να πηδάει καρβουνάκια, μήπως και ξεμπουκώσει και αρχίσει να σκοράρει με συχνότητα επιθετικού;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags