Ο Πίνο ήταν ό,τι άξιζε στο Καραϊσκάκη, δίψαγε ο κόσμος να δει έναν τέτοιο παίκτη, είχαμε γεμίσει με "εργάτες". Ο παίκτης αυτός δεν ξέρω αν πηγαίνει καλά στα μυαλά του και γιατί ξέπεσε, δεν ξέρω αν τα πόδια του είναι εντάξει μετά από το σοβαρό τραυματισμό του, όμως ξέρει τρομερή μπάλα. Από τον τρόπο που την ακουμπάει, η ντρίμπλα του, οι πάσες του, ευχαριστηθήκαμε στο γήπεδο. Γλύκανε τον κόσμο όταν μπήκε. Έχει μεγάλη άνεση με την μπάλα στα πόδια. Αν έχει το πείσμα του Αμπντούν να μπουκάρει, θα τρελάνει κόσμο.

Βέβαια δεν πιέστηκε, θέλω να τον δω και με ασφυκτικό μαρκάρισμα. Θέλω να δω τη φυσική του κατάσταση, τις αντοχές του και τα σπριντ του. Μακάρι το παιδί να δουλέψει στη φυσική κατάσταση, διότι έχει τα φόντα να ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη.

Για τον Παναθηναϊκό τι να πω. Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι… Βλέπω τον Καραγκούνη στη Φούλαμ, μια χαρά! Είδα και τον Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ. Λεφτά δεν βάζουν οι παράγοντές του, διώχνουν παίκτες χωρίς να φέρνουν καλύτερους, βάζουν παίκτες στο ψυγείο χωρίς να ενισχύουν την ομάδα τους, κάνουν κατά καιρούς γελοίες δηλώσεις, τους πήρε στο ψιλό και ο Τσάκας με τον πρίγκιπα που όταν τον έβλεπα αυτόν τον πρίγκιπα αναρωτιόμουν, από την …Ομόνοια τον έφεραν; Κρίμα για μεγάλους παίκτες του παρελθόντος όπως ο Δομάζος και ο Αντωνιάδης που παρασυρθήκανε, απορώ πώς έπαθαν αυτή την γκάφα.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε με μέτριους παίκτες, ο Αστέρας Τρίπολης για παράδειγμα δεν έχει διαφορά στο έμψυχο υλικό, μπορώ να πω μάλιστα ότι έχει καλύτερους παίκτες διότι έχει ξένους που κάνουν τη διαφορά!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει και προπονητή. Θα επιμείνω σε αυτό που είχα πει απ’ την αρχή ότι ο Ρότσα ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής, είναι και πολύ καλό παιδί, αλλά κανονικός προπονητής δεν είναι. Δεν το έχει. Τον είδα και απογοητευμένο στις δηλώσεις του, γνωρίζει από μέσα πόσο άσχημα είναι τα πράγματα…

Για τον δε Σισοκό είχα πει κάτι και με έβριζαν, το δικό μου μάτι όμως δεν πέφτει εύκολα έξω, παίζει αρκετές στιγμές σαν παλαίμαχος!

Η διαφορά του Ολυμπιακού απ’ τον Παναθηναϊκό σε ποδοσφαιριστές είναι πολύ μεγάλη, έχει ανοίξει η ψαλίδα όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία τους. Ο Παναθηναϊκός θέλει λεφτά. Όλα τα άλλα που λέει και κάνει ο Αλαφούζος είναι δευτερεύοντα, τριτεύοντα, αμελητέα. Ο Παναθηναϊκός θέλει λεφτά.

Η ΑΕΚ με το υλικό που έχει και με αυτά που κάνει ο Λίνεν, θα πέσει έτσι όπως πάει. Ποιος να το φανταζόταν στην ιστορία, η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί. Χωρίς Παναθηναϊκό δυνατό και ΑΕΚ δυνατή χάνει κάθε ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Είναι πολύ κακό αυτό που γίνεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι να χαίρεσαι, όσοι αγαπούν τη μπάλα στεναχωριούνται.

Ρε Λίνεν, έχεις δύο αργά σέντερ μπακ τον Κουτρουμπή και τον Γιάγκο και τους στήνεις 20 μέτρα απόσταση μεταξύ τους; Και με τα αστεία μπακ που έβαλες, να μην κλείνουν τους χώρους, η άμυνα δηλαδή να δίνει χώρο στους γρήγορους του Αστέρα; Σαν να μην είχε διαβάσει καθόλου τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Λίνεν! Αν τους δώσεις χώρο αυτούς, το έχω ξαναπεί, είναι για να μπαίνουν με τη μπάλα στα δίχτυα στην κόντρα.

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου