Μπήκε και έκανε τη διαφορά. Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο με το καλημέρα έδειξε τα στοιχεία για τα οποία προ ετών έγινε γνωστός με τη Μονακό. Είναι μια μεταγραφή που μπορεί να βοηθήσει. Αν ταιριάξει στα άκρα με τον Αμπντούν, τότε τα εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν θα μπατάρουν από τη μια ή την άλλη πλευρά. Πώς θα χωρέσουν μετά και ο Μήτρογλου και ο Τζεμπούρ και ο Μασάντο και όλοι οι υπόλοιποι. Αυτά τα έχει το μεγάλο ρόστερ. Για τον προπονητή στόχος είναι να βρίσκει κάθε φορά εκείνους που παίζουν καλά μαζί σαν ομάδα. Δεν είναι το να χωρέσουν όλοι ώστε να μην έχει κανείς παράπονο. Επίσης σημαντικό είναι οι νίκες. Οταν εκείνοι που θα έχεις διάλεξει θα αποδίδουν και καλύτερα ως ομάδα, τότε θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Οχι ότι τώρα δεν έρχονται. Καλπάζει για τον τίτλο ο Ολυμπιακός. Το ζήτημα είναι να παίξει και μπάλα.
 
Πάνω από 40 γεμίσματα, κάτι παραπάνω από δέκα ήταν ευστοχα. Ελειψε η καλή κάθετη πάσα και η κίνηση για να βγουν οι καλές ευκαιρίες. Οχι ότι δεν πάτησε περιοχή η ομάδα του Ζαρντίμ. Εκεί, γύρω γύρω όλοι ήταν. Δεν άρεσε όμως η όλη τακτική. Το τελικό 3-0 κολακεύει τους γηπεδούχους. Εχουν τη διαφορά ποιότητας για να νικήσουν με τρια γκολ τη Βέροια, αλλά το σκορ άνοιξε στο τέλος. Δεν άξιζε κάτι παραπάνω η «βασίλισσα της Ημαθίας». Δεν είναι αυτό το θέμα. Ο Ολυμπιακός είναι η υπόθεση σε αυτό το παιχνίδι. Να είναι απόρροια των διακοπών αυτή η εμφάνιση; Ισως. Ο κόσμος όμως δεν έφυγε απόλυτα ικανοποιημένος. Κάτι του λείπει. Παίκτες έχει και μάλιστα ποιοτικούς. Να φταίει το σύστημα; Να θέλει κάτι άλλο στο κέντρο; Πρέπει να το βρουν οι «ερυθρόλευκοι». Είναι σουπερ φαβορί για τον τίτλο. Δείχνουν ότι θα το πάρουν κι αήττητοι. Αν έχουν στόχο και κάτι καλό στην Ευρώπη πρέπει να αλλάξουν λειτουργία στο γήπεδο.
 
Σε σαράντα μέρες παίζουν με τη Λεβάντε και δεν θα είναι απλή υπόθεση η πρόκριση. Να δουμε αν ο Πίνο που λογικά θα βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι (ένα χρόνο χωρίς ματς ήταν), θα τον βοηθήσει να ανέβει επίπεδο και κυρίως να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο ειδικά στο Φάληρο.

Πηγή: Sportday