Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ένωσης στη NOVA για την προσεχή αναμέτρηση και όχι μόνο.

Για όσα έγιναν στα Σπάτα τις προηγούμενες μέρες: «Θεωρώ ότι η ομάδα έχει δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, συζήτησαν μεταξύ τους, ξεκαθάρισαν την κατάσταση και είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Όλοι επηρεάστηκαν απ' όσα έγιναν την Κυριακή αφού είναι κάτι που δε θα έπρεπε να είχε συμβεί. Είμαστε όμως επαγγελματίες και όλοι μας έχουμε ζήσει κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας. Συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».

Για την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη: «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν θετικά στοιχεία που μπορείς να κρατήσεις, αλλά πάντα μπορείς να αλλάξεις πράγματα, επειδή έχουμε διαφορετικούς παίκτες στη διάθεση μας, έχουμε νέους παίκτες. Δε μπορείς να συγκρίνεις την ομάδα που θα βάλουμε το Σάββατο με αυτή που είχαμε στην Τρίπολη, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δουλεύουμε πολύ στην τακτική για να βελτιωθούμε».

Για τον Τάσο Τσουμάγκα: «Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Τάσος Τσουμάγκας πάει καλά στις προπονήσεις, δείχνει ότι είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί. Με τους υπόλοιπους θα δούμε τι θα γίνει».

Για τα τρία προσεχή ματς της ΑΕΚ: «Και τα τρία επόμενα ματς είναι τελικοί. Ξέρουμε ότι είναι παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό».