Σε δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό που γίνεται επειδή θυμάμαι πως όταν η Ρεάλ νικούσε, στον Μουρίνιο επιτρέπονταν τα πάντα. Ήρθε στο γήπεδό μας και έχωσε το δάχτυλό του στο μάτι του Τίτο. Πόσες αγωνιστικές τιμωρίας του επιβλήθηκε; Καμία. Τώρα που ο Μουρίνιο αφήνει στον πάγκο τον Κασίγιας και τα βάζει με δημοσιογράφους, του ασκείται κριτική.
Έτσι ήταν πάντα ο Μουρίνιο, από τότε που ήρθε είναι έτσι. Του επιτρέπονταν τα πάντα. Δεν νομίζω ότι έτσι πρέπει να λειτουργεί ο Τύπος".
«Όταν νικούσε η Ρεάλ, επιτρεπόταν τα πάντα στον Μουρίνιο»
| 14/01/13 - 18:28
Επίθεση στον ισπανικό Τύπο έκανε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος θεωρεί... υποκριτική την κριτική που γίνεται στον Ζοζέ Μουρίνιο. Μάλιστα, ο άσος της Μπαρτσελόνα θυμήθηκε το δάχτυλο που είχε βάλει ο Πορτογάλος στο μάτι του Βιλανόβα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο