Facebook Pixel Μέσα στη ζωή και τα διαζύγια!
| 2013-01-21 10:30:00

Μέσα στη ζωή και τα διαζύγια!

Μέσα στη ζωή και τα διαζύγια!

Και τα διαζύγια, μέσα στη ζωή είναι. Και δεν αναφερόμαστε τόσο στο διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Ζαρντίμ, αφού ο Πορτογάλος έμεινε στην Ελλάδα μόνο για λίγους μήνες.

Ο σκύλος μιλάει για την περίπτωση Τοροσίδη. Ενός παίκτη, δηλαδή, που έχει δεθεί τόσα χρόνια με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Τοροσίδης, λοιπόν, αποφάσισε, όπως ο ίδιος λέει, να πάει στο εξωτερικό. Ξεκαθαρίζει ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό κι ότι απλά θέλει να ζήσει το ποδόσφαιρο κι εκτός Ελλάδας.

Δεν είναι κακό ένας παίκτης να θέλει να παίξει για μερικά χρόνια και σ' ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Στην Αγγλία ή τη Γερμανία κ.λπ. Ή τέλος πάντων να γευθεί τον ευρωπαϊκό αέρα στο εξωτερικό.

Και ειδικά ο Τοροσίδης που είναι πλέον 28 χρονών και πιθανόν σε δυο, τρία χρόνια να μην ήταν πια τόσο ευνοϊκές οι συνθήκες. Ενώ τώρα έχει τουλάχιστον μια καλή τετραετία μπροστά του για να πάει σε μια ομάδα και να κάνει καριέρα εκτός συνόρων.

Ο Τοροσίδης, λοιπόν, σίγουρα κέρδισε πολλά από την παρουσία του τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Γεύθηκε χαρές, τίτλους, δόξα, καταξιώθηκε, έβγαλε και χρήματα. Και, βέβαια, ανταπέδωσε. Πρόσφερε, δηλαδή. Σε βάθος χρόνου ήταν ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού. Ήταν δύναμη στη δεξιά πλευρά των "ερυθρόλευκων". Έστω κι αν τον τελευταίο καιρό ήταν κάπως πεσμένος.

Κι επιστρέφουμε από εκεί που ξεκινήσαμε. Και τα διαζύγια, βρε παιδιά, μέσα στη ζωή είναι κι αυτά. Τι να κάνουμε τώρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags