Το λάθος του στο γκολ του Κλιντ Ντέμπσεϊ το οποίο έδωσε στην Τότεναμ το βαθμό της ισοπαλίας την Κυριακή, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ που η αλήθεια είναι πως έφτασε μία ανάσα μακριά από το να κερδίσει και στο Γουάιτ χαρτ Λέιν ύστερα από τις έδρες της Σίτι, της Τσέλσι και της Λίβερπουλ! Το λάθος αυτό του Ισπανού τερματοφύλακα κρατά το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος ζωντανό, αλλά αυτό σίγουρα δεν αποτελεί…εχέγγυο για τον ίδιο αφού τέτοια λάθη από πέρσι έχουν στοιχίσει στην ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ακριβά!

Ο πρώτος στόχος, όπως διαρρέουν ξεκάθαρα από το Ολντ Τράφορντ, είναι πια για τη Γιουνάιτεντ να βρει κάποιον τερματοφύλακα που να έχει την υπόσταση και την οντότητα να δίνει στην ομάδα βαθμούς και στην κακή της μέρα. Για την ακρίβεια αυτό που χρειάζονται τώρα οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έναν …Φαν Πέρσι και κάτω από τα δοκάρια! Όπως βρήκε στο πρόσωπο του Ολλανδού πρώην φορ της Αρσεναλ τον παίκτη που της έλειπε χωρίς αμφιβολία πέρσι, έτσι πρέπει να βρει και έναν αντίστοιχα σημαντικό γκολκίπερ που θα καλύψει το κενό που άφησε φεύγοντας ο Φαν Ντερ Σάρ. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο, όταν είσαι μία ομάδα με τα λεφτά της Γιουνάιτεντ και ιδίως διαθέτεις την αίγλη και το brand name συν την παρουσία του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον που είναι μαγνήτης για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Αυτή η κίνηση θα καθορίσει το καλοκαίρι και το μέλλον της ομάδας αφού ακόμη και τώρα που κάνουμε κουβέντα για το ότι είναι ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει τον τίτλο με πέντε πόντους διαφορά από την συμπολίτισσα της Σίτι, κανείς δεν μπορεί να λησμονεί πως εξελίχτηκε η περσινή τους κόντρα!

Πηγή: england365.com