Αναλυτικά:

Για την εξέλιξη του αγώνα και τι γεύση άφησε στην ομάδα, είπε: «Δυστυχώς σε ένα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Αυτό συμβαίνει... Και καλούς παίκτες έχουμε και καλή ομάδα είμαστε. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα επειδή δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Σημαντικό όμως είναι ότι υπήρχε διάθεση. Υπάρχει όντως και το λάθος και δεν θα πρέπει να πάρουμε το κεφάλι κανενός. Εκεί χρειάζεται στήριξη. Δεν θα πω πολλά, απλά ότι βρεθήκαμε γενικά σε άσχημη μέρα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τον Μάιο που θα γίνει ταμείο θα δούμε τι έχουμε κάνει. Είμαστε μέσα στον στόχο μας και όλοι μαζί αγαπημένοι και ενωμένοι θα συνεχίσουμε».

Για τη δήλωση αποχώρησης του Σπανού σχολίασε: «Πιστεύω πως ήταν μια απόφαση κάτω από εκνευρισμό. Ο Σπανός είναι άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο, έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο και σήμερα ο Ατρόμητος, που είναι μια ομάδα υπόδειγμα, το οφείλει σε αυτόν».

Ερωτηθείς πότε θα παίξει ο Ατρόμητος καλή μπάλα, απάντησε: «Είχα πει πως θα χρειαστούν 3-4 εβδομάδες. Όταν αλλάζουν κάποια πράγματα χρειάζεται ένα διάστημα για να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη».

Στο σχόλιο ότι ο Ατρόμητος ίσως επηρεάστηκε επειδή θεωρητικά ήταν φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό απάντησε... «Δεν νομίζω οι παίκτες μας να είναι έμπειροι. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός όσα προβλήματα κι αν έχει δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός. Φαβορί υπάρχουν πάντα, αλλά μετράει αυτός που θα τρέξει και θα καταθέσει την ψυχή του. Η εποχή της φανέλας πέρασε εδώ και 30 χρόνια».

Τέλος, ρωτήθηκε για τον Μπρίτο που έπαιξε στην γραμμή και εξήγησε: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω προσωπικά για κάποιον παίκτη, αλλά ο Μπρίτο δεν ήταν ποτέ αμυντικό χαφ. Στην Καλαμαριά έπαιζε στις πτέρυγες και αν τώρα θέλουμε να τον βαφτίσουμε αμυντικό χαφ είναι άλλο... Στη θέση του έπαιζε ο Πίτου Γκαρσία ο οποίος είναι καλύτερος πασαδόρος»