Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Περιστέρι η δήλωση-βόμβα του Γιώργου Σπανού πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον Ατρόμητο.

Ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ ήταν ενοχλημένος από τη στιγμή που οι οπαδοί αποδοκίμασαν στην αλλαγή του Σουμπίνιο, ενώ εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο στο τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όταν κάποιοι έκαναν χειρονομίες προς τον πάγκο.

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί, άλλωστε, και όταν ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ομάδα.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου υποστήριζαν πως όσα ειπώθηκαν από εκείνον στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ήταν εν βρασμώ ψυχής και δεν πρόκειται για οριστική απόφαση, αλλά με... αναστολή.

Δηλαδή, ο Σπανός θέλει να «τσεκάρει» την συμπεριφορά των οπαδών μέχρι το τέλος της σεζόν και αν υπάρξουν ανάλογα περιστατικά, τότε το καλοκαίρι θα παραδώσει τις μετοχές στον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, και θα αποχωρήσει, αφού δεν θέλει να βιώνει ανάλογες καταστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιπροσωπία των οργανωμένων οπαδών της ομάδας ετοιμάζεται να συναντηθεί με τον Σπανό μέσα στις μέρες (ίσως και σήμερα), προκειμένου να τον μεταπείσουν και να του εγγυηθούν πως θα γίνουν μπροστάρηδες της ηρεμίας και της βελτίωσης του κλίματος στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου.

Πηγή: SportDay