«Μου φαίνεται όμως ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή προπονητή», δήλωσε χαρακτηριστικά στα πολωνικά ΜΜΕ ο Βαζέχα. «Έμαθα για την εμπλοκή του ονόματός μου από τα ΜΜΕ, εγώ δεν έχω μιλήσει επίσημα με κανέναν, αν μου γινόταν πρόταση, θα την αποδεχόμουν», συμπλήρωσε.

«Μου αρέσει πολύ η προπονητική, έχω αποκτήσει δίπλωμα κι έχω ό,τι χρειάζεται για να δουλέψω, πρόσφατα εργάστηκα στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας σαν πρώτος προπονητής, αλλά είχα μία διαμάχη με τον πρόεδρο του συλλόγου και οι δρόμοι μας χώρισαν», ήταν ακόμα μία ατάκα του Βαζέχα, ο οποίος εν συνεχεία μίλησε για το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Πολωνία, αλλά και στην οικονομική κρίση που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Κάτι μου είχαν πει πριν πολύ καιρό για τη Ρουχ Χορζόφ, αλλά τίποτα συγκεκριμένο και το θέμα πλέον ανήκει στο παρελθόν», είπε ο Βαζέχα για το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Πολωνία.

«Τώρα η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Θα προτιμούσα πάντως να δουλέψω στην Ελλάδα ή την Κύπρο, για να μην είμαι μακριά από το σπίτι μου», συμπλήρωσε και έσπευσε να αναφερθεί στην στην οικονομική κρίση σε συνάρτηση με το ποδόσφαιρο:

«Η κρίση έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο. Οι ομάδες πουλάνε περισσότερο από ό,τι αγοράζουν παίκτες. Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές εξετάζουν άλλες προτάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες παλεύουν».