Ο Γαλλοκαμερουνέζος γκολκίπερ που έμενε ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αποτελεί προσωπική επιλογή του πρώην προπονητή του Γιώργου Δώνη και αυτό που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία με τον Ατρόμητο ώστε η μεταγραφή του να ολοκληρωθεί άμεσα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφόρησης τις δύο ΠΑΕ χωρίζουν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες αναμένεται να διευθετηθούν τις επόμενες ώρες. Ο Ατρόμητος, για να μην χάσει τσάμπα το καλοκαίρι τον Τσαρλς Ιτάνζ, θα αρκεστεί σε ένα ποσό που δεν θα είναι υψηλό, αλλά ικανοποιητικό (σ.σ. όχι πάνω από 120.000 ευρώ).

Μετά τον τραυματισμό του Χακόμπο η απόκτηση τερματοφύλακα που θα έπαιζε βασικός κρίθηκε επιβεβλημένη. Από την αρχή ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Ιτάνζ, αλλά ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Στίπε Πλετίκοσα.

Μέχρι και εισιτήρια για την Θεσσαλονίκη είχαν βγάλει στον διεθνή Κροάτη κίπερ, αλλά την τελευταία στιγμή τους κρέμασε η Ροστόφ, αφού δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον τερματοφύλακα που θα τον αντικαταστούσε. Ετσι, ο Κροάτης έμεινε στη Ροστόφ και ο ΠΑΟΚ πήγε στον Ιτάνζ που θα υπογράψει για 2,5 χρόνια με αποδοχές κοντά στισς 300.000 ετησίως.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ επίσημα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον στον Ατρόμητο και για τον Γιάννη Σκόνδρα, δίχως όμως να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Πηγή: sentragoal.gr