Facebook Pixel Ο Μίτσελ μίλησε με Νικοπολίδη!
| 2013-02-01 12:03:00

Ο Μίτσελ μίλησε με Νικοπολίδη!

Ο Μίτσελ μίλησε με Νικοπολίδη!

Ο Μίτσελ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει άμεσα την τεχνική του ηγεσία και μάλιστα είχε πρώτη ενημέρωση απο τον Νικοπολίδη. Τσεκάρει Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός.

Το θέμα με τον Λουκά Βύντρα και το "ναυάγιο" τελικά της μεταγραφής του παίκτη στον Ολυμπιακό ήταν στον "αφρό" της επικαιρότητας το τελευταίο διήμερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν προχωρούσαν τις επαφές τους στο θέμα του προπονητή.

Ο Γιάννης Βρέντζος, άλλωστε, ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν στην Ισπανία και συζητούσε συνεχώς με τον Μίτσελ και όλα δείχνουν ότι μέσα στο επόμενο διήμερο ο Ισπανός προπονητής θα είναι στη χώρα μας για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Ενα χαρακτηριστικό στοιχείο, που φανερώνει πολλά για την επικείμενη συμφωνία των "ερυθρόλευκων" με τον Μίτσελ, είναι η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρώην κόουτς της Σεβίλλης με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Ισπανός μίλησε με τον παλαίμαχο γκολκίπερ της ομάδας του λιμανιού και ζήτησε να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν την αγωνιστική κατάσταση των "ερυθρόλευκων". Πάντα με βάση τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Μίτσελ ζήτησε απ' τους ανθρώπους του συλλόγου να μιλήσει με τον Νικοπολίδη προκειμένου να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για την ομάδα και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο νυν τεχνικός της πειραϊκής ομάδας ενημέρωσε τον Μίτσελ. Αναφορικά τώρα με τη μέρα άφιξης του Ισπανού τεχνικού στην Ελλάδα όλα δείχνουν ότι ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να είναι στη χώρα μας μέσα στο επόμενο διήμερο, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε χθες και ήθελε τον Μίτσελ να βρίσκεται ήδη στη χώρα μας δεν επιβεβαιώνονταν από τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι τόνιζαν πως ο Ισπανός προπονητής δεν ήταν χθες στην Ελλάδα. Η ουσία πάντως είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει στο οικονομικό με τον Μίτσελ και η προσπάθεια των "ερυθρόλευκων" να πείσουν τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης να έρθει άμεσα στη χώρα μας στέφθηκε από επιτυχία. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι πλέον απομένουν οι υπογραφές για να ανακοινωθεί κι επίσημα η πρόσληψη του Μίτσελ στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Συνάντηση με Μαρινάκη

Ο Μίτσελ αναμένεται από μέρα σε μέρα στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να πιάσει άμεσα δουλειά στου Ρέντη. Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι ο Ισπανός κόουτς θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των πρωταθλητών Βαγγέλη Μαρινάκη και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του λιμανιού θα επισημάνει στον νέο κόουτς των "ερυθρόλευκων" πως θα έχει ό,τι χρειαστεί για να δουλέψει όπως αυτός κρίνει καλύτερα στου Ρέντη.

Ετοιμος ο Χολέμπας

Με τον Χοσέ Χολέμπας να επιστρέφει στις προπονήσεις οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο. Ο άσος του Ολυμπιακού θα επιστρέψει και στην ενδεκάδα, ενώ ο Αβράαμ Παπαδόπουλος θα είναι και πάλι στον πάγκο και θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Κυκλοφόρησε έντονα χθες το απόγευμα η φημολογία ότι ο Ολυμπιακός πάει να πάρει τον Σκόνδρα από τον Ατρόμητο, κάτι που τελικά αποδείχθηκε πως δεν ίσχυε, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί ως έχει το ρόστερ από τη στιγμή που δεν προχώρησε ούτε του Σιόβα στην Κιέβο.

Τσεκάρει Μπουχαλάκη

Τον αμυντικό χαφ του Εργοτέλη, Ανδρέα Μπουχαλάκη, τσεκάρει ο Ολυμπιακός. Ο νεαρός μέσος της κρητικής ομάδας είναι βασικότατο στέλεχος στη φετινή σεζόν, ενώ πέρσι είχε αγωνιστεί σε δύο ματς στη Super League, στο ένα μάλιστα στο Καραϊσκάκη όπου δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει σύσκεψη για να ξεκαθαριστούν οι στόχοι από τους νέους Ελληνες παίκτες.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags