Facebook Pixel Γελάει ο κόσμος στην Ισπανία με Φάμπρι και Μίτσελ...
| 2013-02-01 22:08:00

Γελάει ο κόσμος στην Ισπανία με Φάμπρι και Μίτσελ...

Γελάει ο κόσμος στην Ισπανία με Φάμπρι και Μίτσελ...

Μόνο… κολακευτικά δεν θα χαρακτήριζε κάποιος τα σχόλια των Ισπανών φιλάθλων για τον Μίτσελ. Αρκεί μια απλή… μετάφραση στο φόρουμ της είδησης, στην As, για να το διαπιστώσει…

Από τα λεγόμενά τους, φαίνεται πως οι συμπατριώτες του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού – τουλάχιστον κατά τα ρεπορτάζ – δεν εκτιμούν ιδιαίτερα τον Ισπανό τεχνικό.

Μιλάνε για «πεταμένα λεφτά» από την ελληνική ομάδα, αναρωτιούνται εάν «πράγματι υπάρχουν ομάδες που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή», αποκαλούν τους Ελληνες «τρελούς»…

«Ο τίτλος του άρθρου θα έπρεπε να είναι `Ο Ολυμπιακός πετάει 3.2 εκατ. ευρώ στην… τουαλέτα», αναφέρει ο «Solaric», ενώ κάποιος άλλος με nickname «Poison», αναφέρει:

«Οι Ελληνες είναι τρελοί που θέλουν Ισπανούς προπονητές όπως τον Φάμπρι και τον Μίτσελ. Ο Μίτσελ είναι πραγματικά κακός, τα νούμερά του στις ομάδες που έχει προπονήσει είναι σκέτη αποτυχία…».

Και συνεχίζουν… «Φυσικό, ύστερα από τέτοια επιτυχία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτό είναι απίστευτο».

Οσο για τον «Roberto», αναρωτιέται: «Υπάρχουν ομάδες που εξακολουθούν να… κοροϊδεύουν με αυτόν τον τύπο». Ο «Rizogomez» απλά χρησιμοποιεί μόλις δύο… λέξεις: «Φτωχέ Ολυμπιακέ», ενώ ο «Waldo» τονίζει μεταξύ άλλων «δεν κάνει προπόνηση. Στην Ισπανία δεν υπάρχει χώρος γι αυτούς τους προπονητές, ενώ η Ελλάδα είναι εντελώς χάος την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και αμφιβάλω εάν θα πετύχει το συμβόλαιο – ασφάλεια που θέλει».

Τέλος, ο «supermegablanco» αναρωτιέται: «Αυτός δεν καταλάβαινε τους παίκτες στην Ισπανία, θα τους καταλάβει στην Ελλάδα;».

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags