«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά συνολικά για την προσπάθεια. Εκτός από ένα 10λεπτο στο πρώτο μέρος, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, πιστεύω πως ελέγχαμε την αναμέτρηση και φαινόταν ότι θα σκοράρουμε. Είχαμε πολλά προβλήματα (τραυματισμών, κούρασης) τα οποία ξεπεράσαμε», ήταν αρχικά τα λόγια του.
Ενώ στη συνέχεια είπε: «Στο παιχνίδι μας σήμερα είχαμε ψυχή, πάθος και ωριμότητα και με αυτή τη νέα νίκη είχαν αντίκτυπο και οι βαθμοί της περασμένης αγωνιστικής. Σήμερα παίζαμε με μία ομάδα που είχε τους ίδιους στόχους με μας και είναι σημαντικό ότι καλύψαμε και το σκορ του πρώτου αγώνα. Τώρα θέλουμε μία ακόμη καλύτερη πορεία στην συνέχεια και με την επάνοδο των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά και την ετοιμότητα των νεαρών να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο».
«Φαινόταν ότι θα σκοράρουμε...»
| 02/02/13 - 21:31
Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και φυσικά από τη νίκη της Ξάνθης επί του Πλατανιά εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
