Αν και ο Πάμπλο Γκαρσία έφτασε την Δευτέρα πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, τελικά το κλίμα άλλαξε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και ο Ουρουγουανός θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ! Ο άσος του «Δικεφάλου» είχε συνεχόμενες συναντήσεις σήμερα με τους ανθρώπους της ομάδας, στους οποίους και επανέλαβε πως θέλει να αποχωρήσει όχι γιατί δεν παίζει, αλλά επειδή θεωρεί πως η αντιμετώπιση του Γιώργου Δώνη απέναντί του, δεν είναι η σωστή!

Οι διοικούντες, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, φαίνεται πως είχαν αποφασίσει να πουν «αντίο» στον Γκαρσία, στηρίζοντας έτσι ξεκάθαρα τον προπονητή, ωστόσο βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου από χθες το βράδυ έξω από την Τούμπα και σήμερα όλη μέρα στα ΜΜΕ, άλλαξαν γνώμη στο... παρά ένα. Άλλωστε, κανείς δεν ήθελε να βγει μπροστά και να αποφασίσει το διαζύγιο, καθώς μετά θα έπρεπε να αντιμετωπίσει και τις αντιδράσεις της εξέδρας.

Έτσι λοιπόν, λίγο μετά τις εννιά το βράδυ, με ένα λιτό μήνυμα στο
facebook, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την οριστική παραμονή του. «Μετά τις φήμες των τελευταίων ημερών που αφορούν την απόλυτα φυσιολογική εσωτερική λειτουργία και καθημερινότητα της ομάδας, μόνο μια απάντηση υπάρχει: Ο Pablo Garcia είναι και θα παραμείνει μέλος της οικογένειας μας και θα βρίσκεται αύριο στην προπόνηση της ομάδας... », ανέφερε σχετικά!

Όπως αποκαλύπτει πάντως ο σκύλος στο «sportdog penalty», τα δεδομένα πλέον αλλάζουν και για τον Δώνη, καθώς άλλα του είχαν πει και άλλα έγιναν στην υπόθεση του Πάμπλο...