Facebook Pixel Ένα κι ένα κάνουν δύο…
| 2013-02-05 11:30:00

Ένα κι ένα κάνουν δύο…

Ένα κι ένα κάνουν δύο…

Συγκροτημένο άτομο δείχνει ο Μίτσελ απ΄ αυτά που είπε στην παρουσίαση. Οριοθέτησε εύστοχα τους επόμενους στόχους του Ολυμπιακού. Ένα κι ένα κάνουν δύο, σα να είπε...

Μίλησε, λοιπόν, και για τα ματς με τη Λεβάντε στην ευρωπαϊκή πρόκληση των "ερυθρόλευκων", ενώ τόνισε ότι "το πρώτο είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα όσο πιο σύντομα γίνεται. Θέλουμε να κερδίσουμε φυσικά το Κύπελλο. Το 2ο να κερδίσουμε και σε χρόνο και σε εμπειρία για να φτιάξουμε μία ακόμα πιο καλή ομάδα τον Ιούνιο".

Και όντως, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Πέρα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που "τρέχουν" αυτή τη στιγμή, δεν γίνεται να μην υπάρχει στο μυαλό του Ισπανού το καλοκαίρι. Εκεί, δηλαδή, που θα χτίσει μια ομάδα με κυρίως δικές του επιλογές. Κάτι που δεν γίνεται να συμβεί όταν αναλαμβάνει έναν σύλλογο στη μέση της σεζόν.

Ο Μίτσελ, λοιπόν, θα αρχίσει να δουλεύει με τον Ολυμπιακό να είναι μέσα και στις τρεις διοργανώσεις κι έχοντας ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο. Και το καλοκαίρι θα μπορέσει, όπως είπε και ο ίδιος, να φτιάξει μια ακόμα πιο καλή ομάδα. Έχοντας πια εργαστεί κι ένα σημαντικό διάστημα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags