Συζήτηση με τον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγε είχε πριν από τη χθεσινή προπόνηση ο Βασίλης Κωνσταντίνου με τον Γκανέζο επιθετικό να απολογείται για την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση του Σαββάτου, όπου θα έπρεπε κανονικά να δώσει το «παρών» για να συνεχίσει τη θεραπεία του.

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός τόνισε πως ενήργησε επιπόλαια, διότι το πρωί του Σαββάτου ενημερώθηκε από τον λογιστή του στην Αγγλία πως θα έπρεπε να μεταβεί στο Λονδίνο για να διευθετήσει ένα σοβαρό θέμα με το σπίτι του. Συγκεκριμένα, είχε καθυστερήσει μία πληρωμή και υπήρχε κίνδυνος ακόμη και να το χάσει, εάν δεν πήγαινε στην Αγγλία για να υπογράψει εκ του σύνεγγυς κάποια έγγραφα.

Ο Κουίνσι τόνισε πως πάνω στην ταραχή του δεν κατάλαβε πως θα έπρεπε να πάει στην Παιανία για θεραπεία, από τη στιγμή που η ομάδα ήταν στην Τρίπολη για το ματς και συμπλήρωσε πως δεν πρόκειται να ξαναφύγει χωρίς να ενημερώσει κάποιον από το τεχνικό τιμ ή από τη διοίκηση.

Ο Κωνσταντίνου είπε στον Γκανέζο πως θα μπορούσε να προπονηθεί κανονικά (όπως κι έγινε με τον Κουίνσι να παίρνει μέρος στο πρόγραμμα έχοντας ξεπεράσει και τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), ωστόσο του ξεκαθάρισε πως σήμερα θα παραλάβει εγγράφως την κλήση του σε απολογία και πως θα πρέπει να δώσει αναλυτικά τις εξηγήσεις του μέσα στις επόμενες 5 μέρες, προκειμένου να αποφασίσει η διοίκηση το ύψος του προστίμου που θα του επιβληθεί με βάση τον εσωτερικό κανονισμό.

Πηγή: Goal