Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τις καλές επιλογές οι παράγοντές του, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Παίρνουν παίκτες έτοιμους να μπουν και να παίξουν. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει να ανεβαίνει με τις μεταγραφές που κάνει. Μέχρι και πρωτάθλημα θα πάρει με τον Λούτσο Φιγκερόα! Ο Πετρόπουλος, βέβαια, δεν τους έκανε, γιατί δεν έβαζε γκολ. Το δείχνει και στην ΑΕΚ πως δεν μπορεί να βάλει γκολ...

Το "Λ" και η Ελένη!

Μην μπερδευτεί κανείς με το "Λ" του Λούτσο και κυρίως η κυρία Ελένη, που μας έχει πει ότι της αρέσουν οι λούτσοι. Ο Λούτσος, λοιπόν, έψαχνε ένα κέντρο αποκατάστασης για να μπορέσει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο. Το μοναδικό που υπάρχει σε όλη την υφήλιο, για τελειωμένους ποδοσφαιριστές, είναι ο Παναθηναϊκός. Έτσι δεν είχε έρθει το καλοκαίρι και ο Σο τραυματίας και άρχισε να παίζει πριν από λίγο καιρό; Οπότε τώρα έρχεται και ο Λούτσος στον Παναθηναϊκό για να αποκατασταθεί.

Ήλιος, θάλασσα και greek σουβλάκι!

Η Αθήνα, άλλωστε, προσφέρεται. Είναι όμορφη πόλη, με ήλιο, θάλασσα, greek σουβλάκι. Και θα καυχιέται ο πρίγκιπας Αλ Αφ Ούζος, ότι έκανε πάλι μεταγραφαρά. Και μετά θα ψαχνόμαστε να δούμε ποιος διαιτητής μας έφταιξε. Πιστεύω πως σε λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό Καπετάνιο θα λέτε και θα κλαίτε!

Τραγικό ιατρικό βιογραφικό

Μακάρι το παιδί, ο Φιγκερόα, να είναι καλά, να έχει υγεία και να παίξει καλή μπάλα στον Παναθηναϊκό. Μακάρι, αλλά το ιατρικό βιογραφικό του είναι τραγικό και δεν αφορά ποδοσφαιριστή, αλλά άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα υγείας.