Facebook Pixel "Πλακωμένοι" στο παρελθόν
| 2013-02-08 13:15:00

"Πλακωμένοι" στο παρελθόν

"Πλακωμένοι" στο παρελθόν

Θεωρητικά η παρουσία του Παναγιώτη Κονέ στην Μπολόνια μπορεί να συμβάλλει στην ταχύτερη προσαρμογή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ιταλική ομάδα. Αρκεί όμως να έχει λυθεί μία παρεξήγηση από τον παρελθόν...

Τι παρεξήγηση δηλαδή; Χοντρό επεισόδιο είχε εκτυλιχτεί μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών την περίοδο που συνυπήρχαν στην Εθνική Ελπίδων.

Σε μία προπόνηση ο Χριστοδουλόπουλος φέρεται να είπε κάτι που ενόχλησε τον Κονέ (ο οποίος σημειωτέον γεννήθηκε στην Αλβανία και έφυγε οικογενειακώς από τα Τίρανα σε ηλικία 4 ετών για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα) με αποτέλεσμα να ακολουθήσει το «έλα να δεις» στα αποδυτήρια.

Λέγεται ότι ο Κονέ περίμενε τον συμπαίκτη του στα ενδότερα και δεν αντάλλαξαν μόνο «γαλλικά», αλλά ήρθαν και στα χέρια, όπως αφηγούνται στελέχη των τότε μικρών εθνικών ομάδων

Εκείνο το συμβάν είχε χρεωθεί (για την κατάληξή του) στον Κονέ και έκτοτε ο ποδοσφαιριστής δεν έλαβε ξανά προσκλητήριο για τις Ελπίδες. Είναι χαρακτηριστικό πως το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια καταγράφηκε στις 17 Νοεμβρίου 2007 (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο στην ήττα 3-4 από την Κροατία), παρότι ακολουθούσαν κι άλλα ματς για την προκριματική φάση του Euro.

*** Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν βασικότατο στέλεχος των Ελπίδων με 17 συμμετοχές και 7 γκολ, αλλά σε επίπεδο Ανδρών δεν έχει καθιερωθεί. Για την ώρα απαριθμεί 8 συμμετοχές.

*** Ο Παναγιώτης Κονέ μετράει 8 συμμετοχές με την εθνική Ελπίδων και 11 με την Ανδρών. Συμπεριλήφθηκε μάλιστα και στις τελευταίες κλήσεις του Σάντος και αγωνίστηκε προχθές κόντρα στην Ελβετία.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags