Facebook Pixel Κάτι ήξερε ο Ζαρντίμ για τον ..."Μέσι"!
| 2013-02-10 12:00:00

Κάτι ήξερε ο Ζαρντίμ για τον ..."Μέσι"!

Κάτι ήξερε ο Ζαρντίμ για τον ..."Μέσι"!

Αν ο Ζαρντίμ είδε τη χθεσινή εμφάνιση του Φετφατζίδη, μάλλον θα αισθάνεται δικαιωμένος που δεν τον έβαζε 11άδα. Ο μικρός κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν έπεισε.
 

Από την αρχή της χρονιάς και όσο ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, το μόνιμο παράπονο στα χείλη των οπαδών ήταν ο παραγκωνισμός του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο Πορτογάλος αν και πίστευε στις ικανότητες του νεαρού άσου, όπως είχε δηλώσει άλλωστε επανειλημμένως, θεωρούσε πως ακόμα δεν ήταν έτοιμος για να παίξει βασικός.

Ο Μίτσελ όμως είχε διαφορετική άποψη και το απέδειξε έμπρακτα, καθώς στο πρώτο του ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ξεκίνησε τον "Φέτφα" βασικό, ωστόσο εκ τους αποτελέσματος δεν δικαιώθηκε.

Ο ...Μέσι του Λιμανιού, όπως τον έχουν χαρακτηρίσει πολλάκις οι "ερυθρόλευκες" εφημερίδες, κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά και με εξαίρεση ένα – δύο σουτ που έκανε, δεν βοήθησε ιδιαίτερα την ομάδα του στα 64 λεπτά που αγωνίσθηκε. Σε αντίθεση με άλλα ματς που τον έχουμε δει, ο Φετφατζίδης δεν ήταν κινητικός και γενικά δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου στην ανάπτυξη.

Αυτό παρατήρησε άλλωστε και ο Μίτσελ και για αυτό τον έκανε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, βάζοντας στη θέση του τον Βλαχοδήμο, ο οποίος στο μισάωρο που αγωνίσθηκε ήταν αρκετά καλός. Έδωσε ταχύτητα στις πτέρυγες, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα και γέμισε την περιοχή του Αστέρα.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως ο "Φέτφα" ή καλύτερα οι φίλαθλοι και οι εφημερίδες, θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να αφήσουν τον νεαρό άσο να δουλέψει, ώστε να έρθει η στιγμή να μπει στην ενδεκάδα και να καθιερωθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags