Οι πιθανότητες για το σχήμα που θα παίξει η ομάδα είναι μοιρασμένες, με το κλασικό 4-4-2, τον ρόμβο και το 4-3-3 να έχουν τύχη μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου.

Αν επιλεγεί το κλασικό 4-4-2, τότε ο Καμαρά θα αγωνιστεί ως δεξιός χαφ, με τον Ρομπέρ να πηγαίνει αριστερά.

Αν επιλεγεί ο ρόμβος, πάλι ο Καμαρά θα είναι ο πασπαρτού και ίσως ο Ρομπέρ να γίνει ο εσωτερικός μέσος από τα αριστερά. Ο Αφρικανός θα πάει δεύτερος φορ, με τον Λόρενς στη κορυφή του ρόμβου.

Αν επιλεγεί το 4-3-3, δεν αποκλείεται να πάει ο Κατσουράνης στα χαφ με τον Κουμαλό να γίνεται βασικός στο κέντρο της άμυνας, αλλά τότε ο Λόρενς θα πρέπει να πάει στα πλάγια, κάτι το οποίο έχει αποδειχτεί τουλάχιστον ατυχές όποτε προτιμήθηκε. Και όλα αυτά, αν το πρόβλημα του Λόρενς στο δάχτυλο, αποδειχτεί πως δεν είναι σοβαρό.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να προχωρήσει σε αλχημείες, ελπίζοντας αυτή τη φορά να του βγει.

Πηγή: paok24.com