Facebook Pixel "Κάτι ξέρω από τα μυστικά του Λεβαδειακού..."
| 2013-02-16 16:54:00

"Κάτι ξέρω από τα μυστικά του Λεβαδειακού..."

"Κάτι ξέρω από τα μυστικά του Λεβαδειακού..."

"Σίγουρα δε θα είναι όπως τα άλλα παιχνίδια για μένα. Πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί στη Λιβαδειά. Πέρασα πολύ καλά, άφησα φίλους, τους συμπαίκτες μου από την ομάδα και σίγουρα δε θα είναι όπως τα άλλα παιχνίδια. Είμαι όμως επαγγελματίας, αυτή είναι η δουλειά μου και την Κυριακή πρέπει να σκεφτώ μόνο τον Ατρόμητο", τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε, για το αν έχει πει μυστικά της πρώην ομάδας του στους νυν συμπαίκτες του: "Κάτι ξέρω από τα μυστικά τους (γέλια) αλλά θα δούμε στο γήπεδο την Κυριακή".

Οσο για το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο στην εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Βέροια, σχολίασε: "Δεν είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά εγώ ήμουν ευχαριστημένος για το πως μπήκα μέσα. Κρίμα για το αποτέλεσμα αλλά έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια και κοιτάμε μπροστά. Χαίρομαι πολύ για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και ζητώ να συνεχίζει να μας στηρίζει έτσι και να είναι κοντά μας".

Τέλος, για το τι πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος για να νικήσει στη Λιβαδειά, ανέφερε: "Νομίζω ότι δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, ιδιαίτερα μετά την ήττα που είχαν από τον Πανθρακικό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι και πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί εμείς πάμε εκεί για να κερδίσουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags