Facebook Pixel «Τώρα είχαν πάθος, στο Λεβάντε... δεν είχαν μυαλό»
| 2013-02-17 21:36:00

«Τώρα είχαν πάθος, στο Λεβάντε... δεν είχαν μυαλό»

«Τώρα είχαν πάθος, στο Λεβάντε... δεν είχαν μυαλό»

Ο Νίκος Σαργκάνης σχολιάζει μέσω του Sportdog την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και τις... δοκιμές του Μίτσελ με τα νέα παιδιά. Τι λέει για την ευθύνη του Λόντιγκιν στο γκολ του Μασάντο.

«Ο Ολυμπιακός δεν ήταν κακός στα Πηγάδια. Έδειξε μεγάλη κινητικότητα και τα παιδιά παρουσιάστηκαν παθιασμένα να πάρουν το ματς», ήταν το αρχικό σχόλιό του Νίκου Σαργκάνη και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το αν φαίνεται η δουλειά του Μίτσελ.

«Ο Μίτσελ θέλει πίστωση χρόνου για να φανεί η δουλειά του. Μην αρχίσουμε να μιλάμε για τον προπονητή, γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχει πλήρη εικόνα για την ομάδα. Το καλοκαίρι από την στιγμή που θα χτίσει την ομάδα ο ίδιος, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Εκεί θα μπορούμε να τον κρίνουμε. Πάντως μου αρέσει που που βάζει νέα παιδιά και παίζουν. Θέλει να ξεκαθαρίσει αν κάνουν ή δεν κάνουν. Είναι σωστή τακτική του και όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενη δήλωσή μου στον Sportdog, εκμεταλλεύεται τη διαφορά που υπάρχει στη βαθμολογία. Και πολύ καλά κάνει...».

Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση των Λυκογιάννη, Βλαχοδήμου, Παπάζογλου και την απουσία του Φετφατζίδη απ' την αποστολή, δεν θέλησε να αναφερθεί ειδικά στον καθένα. Αρκέστηκε να πει: «δεν θέλω να κάνω κριτική στα παιδιά. Δεν ήταν άσχημοι...».

Όσον αφορά το γκολ του Μασάντο και την ευθύνη που έφερε ο Λόντινγκιν υπογράμμισε: «Όταν τρώει γκολ ο τερματοφύλακας, όλοι τον κοιτάνε και αναρωτιούνται αν μπορούσε ή δεν μπορούσε να το πιάσει. Θα γίνω βαρετός αν επαναλάβω τη ρήση “όλα πιάνονται και όλα τρώγονται”;».

Τι έφταιξε για την ήττα του Ολυμπιακού απ'τη Λεβάντε; «Μπήκε χωρίς να έχει το μυαλό του στο παιχνίδι», υποστηρίζει το “φάντομ”. «Επαναλαμβάνω, ο Μίτσελ θέλει πίστωση χρόνου. Είναι σοβαρός προπονητής και θα μπορέσει να φτάσει τον Ολυμπιακό εκεί που επιθυμεί. Το έργο του θα φανεί απ' την αρχή της επόμενης σεζόν. Τώρα δοκιμάζεται και δοκιμάζει το ρόστερ του», κατέληξε ο Σαργκάνης.

Συντάκτης: Χρήστος Κωνσταντινίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags