Facebook Pixel «Με δύο πέναλτι και μία κόκκινη στο 12', περνάμε...»
| 2013-02-17 23:44:00

«Με δύο πέναλτι και μία κόκκινη στο 12', περνάμε...»

«Με δύο πέναλτι και μία κόκκινη στο 12', περνάμε...»

Τον τρόπο που ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει την Λεβάντε αποκάλυψε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος απάντησε και στους «πικραμένους» που αποθέωσαν την ισπανική ομάδα στην Ξάνθη.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, αφού αρχικά αναφέρθηκε στην σημασία της εκτός έδρας νίκης επί της Ξάνθης, σχολίασε τα συνθήματα υπέρ της Λεβάντε από τους φιλάθλους των γηπεδούχων. «Κερδίσαμε πολύ δύσκολα μία δύσκολη ομάδα, άσχετα εάν μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ εύκολο για εμάς. Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που κέρδισε τις προηγούμενες μέρες δύο μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Ήταν δύο μεγάλες νίκες γι' αυτήν. Όμως όπως είδατε σήμερα όχι ευκαιρία δεν έχασε η Ξάνθη, κάτι που προς τιμήν του το παραδέχθηκε ο κύριος Ουζουνίδης απ' ότι πληροφορήθηκα, αλλά δεν έκανε ούτε σουτ. Πως έχασε ο Ολυμπιακός αυτά τα τετ-α-τετ, μπορείτε να μου πείτε;

Τετ-α-τετ που ήταν σίγουρα κιόλας. Τι ακριβώς αμφισβητούσαν αυτοί οι φίλαθλοι που δεν ήταν φίλαθλοι της Ξάνθης; Γιατί οι φίλαθλοι της Ξάνθης είναι λεβέντες. Ξέρουν και σέβονται. Αυτοί ήταν φίλαθλοι άλλων πικραμένων ομάδων, που χειροκροτούσαν και φώναζαν για την Λεβάντε. Αν είναι δυνατόν. Να ανακατεύουμε τις ισπανικές ομάδες.

Εδώ είναι Ελλάδα. Είναι ελληνικό πρωτάθλημα. Εμάς μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ευχαριστούμε τον λαό της Ξάνθης, εκτός βέβαια από αυτούς τους περίεργους που πιστεύω ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα»


Τέλος, σε ερώτηση για το πώς μπορεί να περάσει ο Ολυμπιακός την Λεβάντε είπε: «Εάν μας δώσει ο διαιτητής και εμάς μία κόκκινη και δύο πέναλτι στο 12ο λεπτό μπορούμε να κερδίσουμε 4-0».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags