Facebook Pixel «Ο πελάτης ο καλός…»
| 2011-03-14 01:36:00

«Ο πελάτης ο καλός…»

«Ο πελάτης ο καλός…»

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει μέσα από το blog του για τις αποδείξεις που έδωσε ο ΠΑΟΚ και για όσους λογάριαζαν για φιέστες χωρίς τον ξενοδόχο. Παράλληλα, δηλώνει δυσαρεστημένος που δεν θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ...

Ο Δικέφαλος – για πολλούς και διάφορους λόγους – υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό με την πλάτη στον τοίχο. Βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ από το λάθος του Κοντρέρας που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Τζιμπούρ αλλά δεν υπέκυψε. Δεν θα μπορούσε να επιτρέψει στους υπερόπτες – οι δηλώσεις που έκαναν στην διάρκεια όλης της προηγούμενης εβδομάδας μου δίνουν όλο το δικαίωμα να τους χαρακτηρίζω με τον τρόπο αυτό - παίκτες του Ολυμπιακού που πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε.

Λογάριαζαν χωρίς τους ξενοδόχους. Στην προκειμένη περίπτωση το ρόλο αυτό ( των ξενοδόχων δηλαδή ) ανέλαβαν οι παίκτες του Δικεφάλου και οι χιλιάδες οπαδοί του στις κερκίδες στους οποίους και ανήκει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας. Ο κόσμος πίστεψε στην ανατροπή του σκορ και μετέδωσε την πίστη του στην ομάδα που κατάφερε για τρίτη φορά στην διάρκεια της φετινής περιόδου ( το είχε επαναλάβει στους αγώνες με τον Πανσερραικό στην Τούμπα και τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο ) να ανατρέψει εις βάρος της σκορ και τελικά να κερδίσει.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του στο gazzeta.gr ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags