Facebook Pixel "Όχι και Champions League ρε παιδιά!"
| 2013-02-27 16:57:00

"Όχι και Champions League ρε παιδιά!"

"Όχι και Champions League ρε παιδιά!"

Ο Αντρέα Πίρλο πιστεύει πως η Γιουβέντους  δεν δείχνει να είναι έτοιμη, ώστε να διεκδικήσει το τρόπαιο του Champions League, καθώς όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «La Repubblica», υστερεί σε ποιότητα από άλλες κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

«Δεν νιώθω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Για μας σημαντικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και έχουμε την ευκαιρία με νίκη επί της Νάπολι, να μεγαλώσουμε την βαθμολογική διαφορά που μας χωρίζει.

Στο Champions League, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου, αλλά μας λείπει η συχνότητα των επιτυχιών που έχουν άλλες ομάδες με πιο πολλούς τίτλους».

Ο εγκέφαλος της «Μεγάλης Κυρίας», δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σχέση που έχει με τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας και νυν προπονητή, Αντόνιο Κόντε.

«Υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας και οι κινήσεις του δείχνουν, ότι θα γίνει και σπουδαίος προπονητής. Βρίσκεται στις ιδανικές συνθήκες για εκείνον, αλλά πιστεύω ότι θα ταίριαζε σε οποιαδήποτε ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags