Facebook Pixel Τρέλανε τους Ιταλούς ο Μαυρίας
| 2013-02-28 22:13:00

Τρέλανε τους Ιταλούς ο Μαυρίας

Τρέλανε τους Ιταλούς ο Μαυρίας

Η Γιουβέντους και πολλές ακόμα ομάδες θέλουν τον Χάρη Μαυρία και αυτό στάθηκε αφορμή για να αποθεωθεί ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού από τα ιταλικά Μέσα.

 

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας:

«Μετά την άφιξη του Χοσέ Σεβάλος και του Χασάν Πέπιτς, το επόμενο όνομα που μπήκε στο... μάτι της Γιουβέντους είναι ο Χάρης Μαυρίας. Είναι ένας Έλληνας μέσος που του αρέσει αρέσει να παίξει στα άκρα (προτιμά δεξιά, αλλά μπορεί και αριστερά) και μπορεί να προωθείται πολύ μπροστά, με καλή τεχνική, ταχύτητα και καλό άγγιγμα της μπάλας. Έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι η μοναδική ομάδα που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής.

Δεν είναι από αυτούς που σκοράρουν πολύ συχνά, αλλά είναι ένας παίκτης που εκτιμάται για την προσωπικότητά του και τις ασίστ του, κάτι που τον έχει χρίσει σημαντικό στέλεχος της ομάδας Εθνικής ομάδας U-21. Από την Ιταλία, ενδιαφέρον υπάρχει από την Πάρμα (που αγόρασε τον πρώην συμπαίκτη του Σωτήρη Νίνη), την Πεσκάρα, την Τορίνο, ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν Μονακό και Άντερλεχτ. Η Γιουβέντους έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός top επιθετικού το καλοκαίρι, αλλά ο Μαυρίας ενδεχομένως να αποδειχθεί ένα μεγάλο deal...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags