«Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και κάναμε κάποιες φάσεις. Γενικά μέχρι να δεχθούμε το γκολ ήμασταν καλύτεροι, αλλά όταν το δεχθήκαμε, δεν αντιδράσαμε. Μου άρεσε όμως η διάθεση που δείξαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, το πάθος που βγάλαμε και η προσπάθεια που κάναμε. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Είχαμε πει ότι μέχρι το τέλος πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια», είπε αρχικά ο Λίνεν.

Στην συνέχεια ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο γκολ του Βιτόλο. Δεν στάθηκε τόσο στο λάθος του Κουτρουμπή, αλλά φάνηκε να θεωρεί συνολικά τη φάση ως μια άτυχη στιγμή, τονίζοντας ότι πολλά πράγματα θα μπορούσαν να έχουν γίνει διαφορετικά:

«Έγιναν αρκετά λάθη στην ίδια φάση. Θα μπορούσε ο Μπουγαϊδης να μην γυρίσει τη μπάλα στον Κωνσταντόπουλο, θα μπορούσε αυτός να μην τη δώσει στον Κουτρουμπή, θα μπορούσε ο Κουτρουμπής να την πετάξει απλά έξω και να τελειώσει η φάση ή να τη γυρίσει πίσω».

Όσον αφορά την μεγάλη χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ να ισοφαρίσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι, το τετ α τετ του Κατίδη, ο Λίνεν απλά του είπε πως: «Μπορούσες να κάνεις αρκετά πράγματα. Θα μπορούσες να προχωρήσεις, να τον πλασάρεις από την άλλη ή και να πλασάρεις στο κέντρο, αφού ο τερματοφύλακας είχε πέσει ήδη. Όμως, ό,τι έγινε, έγινε».