"Είναι δύσκολο να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή, αφού δεν είναι εδώ, κάτι που δεν συνηθίζεται στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα δύο πρώτα γκολ από στημένες φάσεις. Πέρα από αυτά δείξαμε ότι ελέγχαμε το ματς και είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, αν και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό η λειτουργία αυτή ήταν καλύτερη. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε είχαμε όμως 1-2 κλασικές. Με τον Φούντα στο πρώτο ημίχρονο. Είναι ένας 17χρονος άπειρος ποδοσφαιριστής και ίσως θα μπορούσε να προχωρήσει μερικά μέτρα ακόμη πριν σουτάρει. Το ημίχρονο μας βρήκε με σκορ 1-0 και αμέσως μετά χάσαμε απίστευτη ευκαιρία με τον Κορδέρο για να ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο γκολ ήρθε πάλι από στημένη φάση, στις οποίες δεν σταθήκαμε καλά. " είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ και συμπλήρωσε:

"Οι παίκτες φεύγουν με το κεφάλι ψηλά, καθώς έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Είμαι ικανοποιημένος από την καλή αμυντική λειτουργία, την κυκλοφορία και την προσπάθεια των παικτών να παίξουν το παιχνίδι τους"

Στη συνέχεια ο Γερμανός σχολίασε εμφανώς εκνευρισμένος την κίτρινη κάρτα που έδωσε ο διαιτητής στον Κορδέρο:

"Πήραμε ρίσκο στην ενδεκάδα με τέσσερις ποδοσφαιριστές στο όριο καρτών. Είναι ντροπή που ο διαιτητής έδειξε αυτή την κίτρινη κάρτα στον Κορδέρο. Όταν έπαιζα εγώ, συνήθως οι αμυντικοί για να πάρουν κάρτα θα έπρεπε να "σκοτώσουν" τον αντίπαλο. Είναι άδικο και ντροπή να βγάζει κάρτα στον Κορδέρο, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ούτε φάουλ και απλά ήρθε σε επαφή με τον αντίπαλο. Ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε προειδοποιήσει απλά, όμως εκείνος έδειξε κάρτα αμέσως στην πρώτη επαφή του παίκτη με αντίπαλο και αυτό είναι γελοίο.

Πάντως είμαι χαρούμενος που κάτι αλλάζει σχετικά με τις κάρτες, αφού παλαιότερα μόλις έπεφτε κάποιος έδιναν φάουλ, κάτι που στην Αγγλία δε συμβαίνει."