Facebook Pixel Έτσι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα!
| 2013-03-12 11:00:00

Έτσι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα!

Έτσι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα!

Έχει ακούσει πολλά τελευταία, αλλά ήρθε η στιγμή να παίξει μπάλα, όταν η ομάδα του τον χρειάστηκε. Εφόσον συνεχίσει έτσι, μπορεί να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται...

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα του Άρη που κατάφερε επιτέλους να κάνει ένα πραγματικά μεγάλο ματς. Και μπόρεσε να σηκώσει στις πλάτες του τον Άρη στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόνς.

Αυτός, λοιπόν, πρέπει να είναι ο Γιαννιώτας. Έτσι όπως εμφανίστηκε την Κυριακή στο Βικελίδης. Να τρώει σίδερα, να είναι μέσα στις φάσεις, να βάζει γκολ. Με λίγα λόγια, να πρωταγωνιστεί. Όλοι, άλλωστε, ξέρουν ότι πρόκειται για ταλέντο.

Αυτός ο Γιαννιώτας μπορεί να κάνει καριέρα αξιοσημείωτη. Αρκεί, όπως είπαμε, να σοβαρευτεί για να παίζει έτσι κάθε αγωνιστική. Να ωριμάσει το παιχνίδι του. Όχι να χάνεται στο γήπεδο, ούτε να έχει σκαμπανεβάσματα ή να πέφτει κάτω στο πρώτο τζαρτζάρισμα και στο πρώτο άγγιγμα αντιπάλου.

Ο Γιαννιώτας που είδαμε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μπορεί να δώσει τρομερές βοήθειες τις τελευταίες αγωνιστικές, έτσι ώστε ο Άρης να μπορέσει να εξασφαλίσει την σωτηρία του. Και μπορεί να αποτελέσει κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα, όπως έδειξε από το καλοκαίρι με την Εθνική Νέων. Αν είναι ο Γιαννιώτας που μπορεί και πρέπει να είναι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags