Facebook Pixel Ο Τσιώλης, ο Τζίγκερ και ο Παναθηναϊκός!
| 2013-03-13 19:47:00

Ο Τσιώλης, ο Τζίγκερ και ο Παναθηναϊκός!

Ο Τσιώλης, ο Τζίγκερ και ο Παναθηναϊκός!

Ενώ η διοίκηση του Παναθηναϊκού διαψεύδει τα σενάρια περί Τσιώλη και στηρίζει Φάμπρι, ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να δώσει άλλες διαστάσεις στην υπόθεση. Ποιος ο ρόλος του Γιάννη Βαρδινογιάννη;

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportygossip.gr, ο Σάκης Τσιώλης έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και θα αναλάβει το τριφύλλι μετά το τέλος της σεζόν, ανεξάρτητα με τη θέση που θα τερματίσει ο Αστέρας Τρίπολης στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως τις αρχικές επαφές με τον Τσιώλη τις έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης!

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα του sportygossip.gr:

"Εδώ και μέρες γίνεται πολύς λόγος για το αν ο Σάκης Τσιώλης θα μετακομίσει στην Παιανία το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει χθες ψήφο εμπιστοσύνης στον Φάμπρι. Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του sportygossip.gr, ο Σάκης Τσιώλης έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου το καλοκαίρι. Αρχικά η πρόταση είχε γίνει μετά την απομάκρυνση του Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον πάγκο του 'τριφυλλιού', ωστόσο ο Τσιώλης δεν ήθελε να αφήσει τον Αστέρα Τρίπολης στην μέση της σεζόν και έτσι η συμφωνία των δύο πλευρών πήρε παράταση για το καλοκαίρι.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Αυτό σημαίνει πως ο Φάμπρι θα είναι τεχνικός των 'πρασίνων' μέχρι το τέλος της σεζόν. Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τσιώλης θα πάει στον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτου αν ο Αστέρας τερματίσει στην 1η θέση των play off και διεκδικήσει μέχρι και την συμμετοχή του στο Champions League. Επίσης οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι αρχικές επαφές με τον Σάκη Τσιώλη έγιναν από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, με ό,τι αυτό και αν σημαίνει"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags