Facebook Pixel Ρεχάγκελ: "Μου είπε η Μέρκελ να έρθω"!
| 2013-03-14 09:14:00

Ρεχάγκελ: "Μου είπε η Μέρκελ να έρθω"!

Ρεχάγκελ: "Μου είπε η Μέρκελ να έρθω"!

Ο Ότο Ρεχάγκελ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο γερμανικό Τύπο ότι θα έρθει στη χώρα μας με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων της Ελλάδας με τη Γερμανία.
 

Ο πρώην τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα "Bild" πως το θέμα της δραστηριοποίησής του έθιξαν η Άνγκελ Μέρκελ και ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νίρσμπαχ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως σκοπός του είναι να δώσει κουράγιο στους Έλληνες.

"Το θέμα έθιξε η καγκελάριος Μέρκελ, αλλά και ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ, με παρακάλεσε να βοηθήσω. Και θα το κάνω ευχαρίστως. Γνωρίζω ότι το όνομά μου έχει θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα. Μην ξεχνάτε ότι κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τότε δεν το πίστευε κανείς, αλλά εμείς το καταφέραμε. Γι' αυτό το λόγο θέλω να δώσω κουράγιο στους φίλους μου στην Ελλάδα", ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

Από εκεί και πέρα ο Ρεχάγκελ αναμένεται να έρθει στη χώρα μας στις 25 Μαρτίου, ενώ μαζί του θα βρίσκεται και ο Γιάννης Τοπαλίδης, σύμφωνα με τη "Sportday".

Μάλιστα, θα υπάρξουν συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρξουν και ορισμένες εκδηλώσεις από την πλευρά της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags