Facebook Pixel Περιζήτητος ο «Papa greco»!
| 2011-03-16 10:47:00

Περιζήτητος ο «Papa greco»!

Περιζήτητος ο «Papa greco»!

Τρεις μήνες πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ωστόσο, ο ίδιος σκέφτεται μόνο το σκουντέτο!

Τον Ιανουάριο, ο Έλληνας αμυντικός αποτέλεσε «μήλον της έριδος», αλλά δεν συγκινήθηκε και απόρριψε τις προτάσεις τεσσάρων ομάδων (σ.σ.: Νάπολι, Ρόμα, Ζενίτ και Εσπανιόλ). Προ ημερών προστέθηκαν τα ονόματα και των Αμβούργο, Βέντερ Βρέμης και Βόλφσμπουργκ).

Όμως, μπροστά στον «Papa Greco», όπως τον αποκαλούν στην Ιταλία, προβάλλει η πρόκληση της κατάκτησης του νταμπλ, καθώς η Μίλαν είναι πρωτοπόρος στην Serie A και έχει ήδη προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Αυτό εξάλλου, υποστήριξε στην εφημερίδα «Goal» και ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Κλιτσίδης, τονίζοντας ότι «η προτεραιότητα του Σωκράτη είναι να βοηθήσει τη Μίλαν να κατακτήσει το πρωτάθλημα, που θα είναι το πρώτο της από το 2004».

«Τον Ιανουάριο απέρριψε προσφορές αρκετών συλλόγων, γιατί θέλει να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα κατακτήσει το σκουντέτο. Το καλοκαίρι θα εκτιμήσουμε εκ νέου την κατάσταση», κατέληξε ο Κλιτσίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags