Στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ βρέθηκε ο Κουίνσι για να συζητήσει για τα οφειλόμενα και να διαπραγματευτεί τον διακανονισμό που του προτάθηκε, κάτι που ισχύει και για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "SportDay", o Γκανέζος μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται διστακτικός και θα ήθελε όλα τα δεδουλευμένα, ώστε να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Άλλωστε, γνωρίζει και ο ίδιος πως δεν είναι επιθυμητός και ο Φάμπρι δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» δεν ανησυχούν για τον διακανονισμό και θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο, ούτε και με κανέναν άλλον.

Το πιθανότερο, πάντως, ο Κουίνσι να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το ρόστερ, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί και ως ελεύθερος.

Εν τω μεταξύ, στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν το Σάββατο ο Στέργος Μαρίνος και ο Στέφανος Κοτσόλης. Συναντήθηκαν με Μπαλωμένου, Λουκάκο και συζήτησαν για τους διακανονισμούς. Και με τους δύο υπάρχει συμφωνία. Με κανέναν εκ των δύο δεν έγινε κουβέντα για ανανέωση του συμβολαίου του.

Πηγή: sport-fm.gr