Το θέμα με τις κίτρινες κάρτες είναι μία από τις «πληγές» της ΑΕΚ την φετινή περίοδο, καθώς σε πολλά παιχνίδια οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αναγκαστεί να αγωνιστούν χωρίς βασικά τους στελέχη, τα οποία απουσίαζαν λόγω τιμωρίας. Απέναντι στον Λεβαδειακό ο Έβαλντ Λίνεν δεν θα έχει στη διάθεσή του για αυτόν τον λόγο τον Ρότζερ Γκερέιρο, o οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς.

Εκτός του Βραζιλιάνου όμως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες της «Ένωσης» που βρίσκονται στο όριο, με την περίπτωση του Γιώργου Κουτρουμπή να είναι αυτή που προβληματίζει περισσότερο τον Γερμανό τεχνικό. Ο αμυντικός της ΑΕΚ έχει συμπληρώσει 6 κίτρινες και σε περίπτωση που δεχθεί ακόμα μία, θα πρέπει να απουσιάσει σε 2 από τα παιχνίδια που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος. Υπάρχει από την πλευρά του Λίνεν μια σκέψη να τον προφυλάξει στο ματς που έρχεται με τον Λεβαδειακό, ώστε να τον έχει στη διάθεσή του σε αυτά που ακολουθούν, που θεωρεί πως θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στην άμυνα και η ανάγκη για την κατάκτηση βαθμών είναι μεγαλύτερη.

Αν τελικά ο Λίνεν πάρει αυτήν την απόφαση και κάνει τις σκέψεις του πράξη, τη θέση του Κουτρουμπή στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Κώστας Τσούπρος, που είναι η αμέσως επόμενη επιλογή. Πάντως ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και από Τρίτη, όταν και ο τεχνικός του «Δικεφάλου» θα «ανοίξει τα χαρτιά του» αναφορικά με την ενδεκάδα που προσανατολίζεται να παρατάξει, θα μπορούν να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Πηγή: aek365.gr