Οπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο της Λευκορωσίας, ο 36χρονος μέσος αναμένεται στο Μινσκ αύριο για να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν υπάρξει κανένα πρόβλημα θα υπογράψει συμβόλαιο με την Μινσκ, μια και τον χρειάζονται άμεσα για το ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο την Μπάτε Μπορίσοφ.

Το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στο προηγούμενο η Ντιναμό Μινσκ ήταν τρίτη, πίσω από την πρωταθλήτρια Μπάτε Μπορίσοφ και τη Σαχτέρ Σολίγκόρσκ. Η παραπάνω πληροφορία ήταν σημαντική για τον Ουρουγουανό μέσο, μια κι ήθελε να παίξει σε σύλλογο που το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα.

Επίσης μια άλλη πληροφορία αναφέρει ότι θα παίξει εκεί για τρεις μήνες.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η πλευρά του παίκτη δεν επιβεβαιώνει -προς το παρόν- ούτε τα περί συμφωνίας, ούτε για το ταξίδι του παίκτη στην Λευκορωσία. Τις επόμενες ώρες θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

Πηγή: paok24.com