Facebook Pixel Αυτόν μεταμόρφωσε ο Μίτσελ!
| 2013-04-01 09:30:00

Αυτόν μεταμόρφωσε ο Μίτσελ!

Αυτόν μεταμόρφωσε ο Μίτσελ!

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του επί Μίτσελ; Γιατί ...σερνόταν με τον Ζαρντίμ και γιατί είναι η μεγαλύτερη προσδοκία για τη νέα σεζόν;

Το έχουμε ήδη αναφέρει από καιρό. Ότι βλέπουμε τον Φετφατζίδη να έχει πάρει τα πάνω του από τότε που ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ.

Μπορεί να μην έκανε αμέσως το μπαμ ο Φέτφα, όπως ο Βλαχοδήμος, όμως από τότε που ήρθε στην Ελλάδα ο Μίτσελ ήταν ολοφάνερο ότι η ψυχολογία του μικρού έχει πάρει τα πάνω της.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Κι αυτό είναι κάτι πια που φαίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι όλο και περισσότερο. Ο Φετφατζίδης είναι πλέον αγνώριστος. Προς το καλύτερο, φυσικά, όπως είδαμε και στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, που μπήκε αλλαγή κι έδωσε πνοή στην ομάδα του.

Παίρνει πρωτοβουλίες, έχει αυτοπεποίθηση, κερδίζει ακόμα και μονομαχίες. Καμία σχέση με τον Φέτφα που βλέπαμε επί Ζαρντίμ, αφού φαινόταν ότι τότε δεν είχε καθόλου ηθικό.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσδοκία για την επόμενη σεζόν απ΄ αυτή του Φετφατζίδη. Όλα δείχνουν ότι έχει βρει τον εαυτό του και ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ποντάρει σ΄ αυτόν περισσότερο από ποτέ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags