Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός είχε... προειδοποιήσει τους παίκτες του ότι σκόπευε στη σημερινή προπόνηση να τους δείξει video του αγώνα και να τους αναλύσει τα... παράπονά του. Έτσι και έγινε, με τους Κιτρινόμαυρους να παρακολουθούν για περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης, επιλεγμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι της Κυριακής.

«Το βασικό μας πρόβλημα ήταν ότι είχαμε μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές μας. Η επίθεση με την άμυνα ήταν πολύ μακριά. Ίσως σε κάποιο βαθμό να μην μας «πηγαίνει» να πιέζουμε τόσο ψηλά τον αντίπαλο. Ίσως θα πρέπει να ξεκινάει το πρέσινγκ μας λίγο πιο πίσω. Ωστόσο, δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και το πρέσινγκ μας ήταν χαλαρό. Επίσης, οι επιθετικοί δεν είχαν την απαραίτητη συμμετοχή. Είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος τους στο πρεσάρισμα. Στη Γερμανία οι επιθετικοί έχουν πολύ μεγάλη συμμετοχή σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Όμως, γενικά έπρεπε να είμαστε πιο δυναμικοί στον συγκεκριμένο τομέα», είπε ο Λίνεν στους παίκτες του, ενώ στη συνέχεια τους έδειξε αποσπάσματα από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, δείχνοντάς τους ως παραδείγματα ανάλογες φάσεις, στις οποίες η ομάδα πίεσε ψηλά, αλλά κατάφερε ταυτόχρονα να κρατάει σε μικρή απόσταση τις γραμμές τις μέσα στο γήπεδο.

Επίσης, ο Λίνεν σημείωσε και ένα ακόμη λάθος: Το γεγονός ότι ενώ ο Πετρόπουλος έχει ικανότητες στο ψηλό παιχνίδι και οι ακραίοι μπακ της ΑΕΚ έχουν δείξει ότι μπορούν να τον βρουν σωστά (ειδικά ο Τσουμάγκας), η ομάδα δεν επιχείρησε αρκετές σέντρες στη Λιβαδειά.

Πηγή: aek365.com